duminică, 13 iulie 2014

Cea mai frumoasa femeie

Cea mai frumoasa femeie are ochi care vorbesc. Si doar el ii intelege...
Parul ii luceste, alintat de mangaierile mainilor lui si se hraneste din respiratiile lui, adancite in parul ei, in timp ce ea ii sta cuibarita in brate, ferindu-se de razele soarelui, in zorii unei zile.

Vorbeste calm si zambeste tot timpul, pentru ca el creeaza realitati potrivite zambetului ei. Si fiecare moment in care sunt amandoi, devine Viata însasi. Si ea zambeste. Mereu.


Cea mai frumoasa femeie are mainile lungi, subtiri, dar puternice, pentru a-l cuprinde si pentru a-si imbratisa deodata toti cei trei copii pe care i-a dorit. Deseori, ii cuprinde pe toti patru, ignorand orice stiinta care spune ca oamenii traiesc in corpuri separate.
Isi cunoaste defectele si nu se teme de ele, pentru ca el o iubeste pentru mandria cu care le poarta. El stie povestea genunchilor ei loviti si a fiecarei cicatrici de pe corpul ei armonios. Mainile lui ii cunosc fiecare particica din trup si ii adora fiecare tremur... 

Cea mai frumoasa femeie iubeste muzica si o recunoaste in vorbele lui, o simte in bratele lui si o traieste langa el. Langa acelasi el. Are muzica in vorbe, iar glasul ei vibreaza a fericire in fiecare seara cand le canta copiilor cantecele de leagan preferate. Vorbeste calm si ferm cand este serioasa si ii recunosti chicotitul in fiecare silaba, cand se joaca. Se alinta ca un copil, dand iubirii lui toate intelesurile pe care sufletul sau e capabil sa le inteleaga. Cea mai frumoasa femeie simte ca o valkyrie de fiecare data cand alor ei le este amenintata armonia. Si reuseste mereu sa aducă liniștea în casa ei și zâmbete pe fața celor dragi.

Cea mai frumoasa femeie face supa cu taietei si Le boeuf bourguignon, la fel de bine! Și el se hrănește cu bucuria ei de a-l hrăni, de a-l iubi, de a-l ocroti... Mâinile ei își arată dibăcia în toată casa dar își găsesc tremurul de fiecare dată când el o atinge.

Cea mai frumoasa femeie iubește. Pentru ca asta este felul ei de a fi. Respira iubind, vorbește iubind, greșește iubind. Cea mai frumoasa femeie e fericita. A văzut Magia din lumea ei si a înțeles ca poate înfăptui tot ceea ce sufletul ei are nevoie pentru a crește.
Cea mai frumoasa femeie cunoaște bunătatea. Si fiecare particula din Univers este atrasa de bunătatea ei!

Cea mai frumoasa femeie esti tu, cea care il inspiri pe el sa te urmeze pana la capătul lumii, cea care cresti sufletul copilului tau, arătându-i lumea fără a-l tine prizonier intr-a ta! Esti tu, pentru cum completezi fericirea lui si pentru cum umpli de Bucurie zilele celor din jurul tau, pentru cum dai sens momentelor si pentru cum transformi imposibilul in Posibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu