luni, 29 septembrie 2014

7 pasi pentru a fi fericit!


Fara introduceri si alte ocolisuri... iata pasii recomandati de mine, pentru a experimenta o viata fericita zi de zi! :)

-        Creste-ti vibratia! 
O.   Oamenii cu vibratie/energie inalta, au o stare fizica buna, gasesc solutii mai usor, sunt veseli, aduc veselie in jurul lor, sunt sanatosi si exersand, au capacitati de vindecare! Ridicarea vibratiei se asigura prin meditatie, sport, o dieta echilibrata, ganduri pozitive si… CRESTEREA ENERGIEI! :)
-         Asculta-ti vocea intuitiei! 
     Intuitia este un “instrument” util, oferindu-ne de multe ori, cea mai clara directie sau solutie. Inchipuiti-va intuitia, precum un satelit  care are o perspectiva inalta asupra locului in care sunteti si totodata, a celui in care trebuie sa ajungeti. Oricat de bine stiti sa va orientati pe harta vietii, un satelit va putea sa va indrume spre locul in care doriti sa ajungeti, tinand cont de “trafic”, de “lucrarile de reparatii” si de orice va poate ingreuna sosirea la destinatie. Vocea intuitiei se aude mai clar pe măsura ce sunteti mai conectat! Pentru a va asigura o buna “conectare”, va recomand: rugaciunea, meditatia, Yoga, ganduri positive si... SA VA ASCULTATI INTUITIA! :)
-          Exprima ceea ce DORESTI!   
D.  De multe ori, spunem ca ne-ar fi mai usor daca am stii ce doresc cei din jurul nostru. Si intr-adevar, viata ar fi mai simpa daca am exprima cu claritatate ceea ce dorim! Renuntati la ideea de a exprima ceea ce NU DORITI, ci exprimati doar ceea ce vreti! In acest fel, atat voi cat si ceilalti veti reusi sa relationati la un nivel mai inalt. Si totodata, veti reusi sa oferiti altora ceea ce doresc, primind la randul vostru ceea ce doriti! Pentru a va exersa aceasta capacitate, SPUNETI MEREU CEEA CE DORITI! :)
-          Traieste cu entuziasm
N.  Nicio zi nu seamana cu alta, daca stim ca fiecare zi poate sa ne aduca altceva! Asteptand ca viata sa se intample, fara a o ghida, este cea mai mare dezamagire. Indiferent ce se intampla, situatiile pot fi asa cum le valorifici tu: fericite sau din care ai ceva de invatat! Nefericirea este optionala; nu o bifa in continuarea vietii tale! Pentru a trai cu entuziasm: inconjoara-te de oameni veseli, gandeste pozitiv, seteaza-ti obiective, fa sport, mediteaza, ccreste un animal (chiar daca e un melc de gradina!) si… TRAIESTE-TI VIATA CU ENTUZIASM! :)
-          Iarta! 
     Ținând ranchiuna pe cineva e ca si cum ti-ai injecta otrava in propriul organism! Iertarea este un proces de eliberare si de recalibrare, de re-energizare si de crestere a vitalitatii, pentru cel care iarta! Intrebati-va cu ce va ajuta resentimentele pe care le aveti fata de o anumita persoana si… iertati-o! Pentru a ierta cu usurinta, exersati “activitatile” de mai sus si… IERTATI! :)
-          Fii generos! 
G. Generozitatea este o calitate care va asigura ca nu veti fi uitati cu usurinta! Deasemenea, va inalta vibratia si va ajuta sa aveti o inima si un creier sanatos! Persoanele generoase au o viata lunga si sunt inconjurate de prieteni! In acelasi timp, nu uitati: intre a fi drepti si a fi buni, alegeti sa fiti buni! Pentru a fi generosi, nu trebuie sa faceti nimic, doar sa… FITI GENEROSI! :)

-          EXPERIMENTEAZA-TI VIATA
C. Chiar stiti cum se simte vantul toamnei? Cand v-ati auzit ultima oara inima batand? Stiti cum se simte sa-ti petreci o zi doar tu cu tine? Ceea ce ti se intampla in acest moment e ceea ce ai ales sau doar trăit? Cat din viata ta provoci tu si cat iti este provocat? Viata nu ni se intampla! Ea reprezinta alegerile noastre! Fii constient de alegerile tale si EXPERIMENTEAZA-LE! Pentru a-ti experimenta viata, mediteaza, manifesta-ti gandurile, visele, intentiile, sentimentele, intelege-le si accepta-le si, nu in ultimul rand, EXPERIMENTEAZA-TI VIATA! :)





Un comentariu: